Thursday, January 12, 2012

belíssimo

Ensimmainen capoeira class oli eilen ja eu adoro! Oli aivan mahtavaa. Vaikka mitaan en oikeastaan osaakaan, niin parasta on vain heittaytya liikkeiden vietavaksi ja olla valittamatta siita milta ehkapa nayttaa. Eilen lisamausteen toi viela se, etta paikka, jossa tunnit yleensa pidetaan oli jonkun ryhman kaytossa, joten menimme eraalla praçalle kaupungin keskustan tuntumaan. Oli hienoa play capoeira, kun ihmiset tuijottivat ja ottivat kuvia ;)
Olen ollut myos kahdesti joogatunnilla ja ai etta se tekee hyvaa! Kuinka epavenyva ihminen voikaan olla? Kavimme tutustumassa vammaisten toimntakeskuksessa tanaan ja luulenpa etta aion tehda jonkun projektin sinne, niin mukavia ihmiset olivat. Rikoin myos sankyni, jonka aion pian Puuha Petena korjata. Vesi tuli tanaan ja pian menen ensimmaista kertaa OIKEAAN suihkuun taalla <3 Mutta nyt portugain tunnille, mais tarde!

p.s langaton netti on pois kaytosta, koska koneet vievat niin paljon energiaa, joten en tieda kuinka usein paasen paivittelemaan mitaan! Pitaisi nimittain yrittaa paria projektiakin vasata (international opportunities for youngsters, why to learn english here and that should be in portuguese :D and then school work, and we have one computadora and lots of users :S)

No comments:

Post a Comment